مناسبت


Home Page
Awards
Works experiences
Educations
Courses
Wireless sensor networks group
Send comment
Usefull links
Farsi Pages

نرم افزار کنترل اتوماتیک اتوکلاو

(English Page...)


 

 

اتوکلاوها مدلهای مختلفی دارند. دسته از آنها برای پخت مواد کامپوزیتی استفاده می شوند. مواد کامپوزیتی باید در فرایند پخت طبق یک برنامه زمانبندی مشخص  حرارت داده شوند و تحت  فشار و وکیوم از قبل تعیین شده ای قرار گیرند. برای هر نوع مواد کامپوزیت، گرافهای دما، فشار و وکیوم مشخصی وجود دارد که عمل پخت باید طبق آن گرافها انجام شود. کنترل دما، فشار و وکیوم بر طبق گرافها و با دقت بالایی باید انجام شود. کنترل همزمان این سه پارامتر با دقت بسیار بالایی باید انجام شود وهمزمان باید از این سه پارامتر نمونه برداری شود تا از صحت پخت بتوان اطمینان حاصل کرد. کنترل بلادرنگ و اتوماتیک اتوکلاو توسط کامپیوتر یکی از پیچیده ترین فرایندهای بلادرنگ می باشد. در این پروژه، برنامه ای به نام AutoControl برای کنترل بلادرنگ و اتوماتیک اتوکلاو نوشته شده است که با اینترفیسهای طراحی شده به دستگاه اتوکلاو وصل می گردد. این برنامه به زبان ++C می باشد و سازگاری کامل با سیستم عاملهای شرکت میکروسافت را دارد.

 

برخی از قابلیتهای اصلی نرم افزار AutoControl:

-     امکان تعریف انواع گراف‌های پخت

-     امکان تعریف گراف‌های پخت حساس به دمای اتوکلاو و ترموکوپل‌ها

-     امکان تعریف گراف‌هایی تا 20 گام مختلف

-     امکان تعریف گام‌های فشار حساس به یکی از گام‌های دما

-     امکان تعریف گام‌های وکیوم حساس به یکی از گام‌های دما

-     امکان تعریف گام‌های وکیوم حساس به یکی از گام‌های فشار

-     امکان پخت گراف‌هایی که گام دما ندارند

-     پخت خودکار بدون نیاز به دخالت اپراتور

-     ذخیره کردن مقادیر سنسورهای انتخاب شده از ابتدا تا انتهای پخت

-     امکان تغییرات در گراف تعریف شده در حین پخت

-     خاموش و روشن کردن پمپ وکیوم در مواقع مناسب

-     رسم منحنی‌های پخت به صورت همزمان با انجام پخت

-     امکان تغییر رنگ گراف‌های مختلف

-     امکان غیرفعال کردن ترموکوپل معیوب در حین فرایند پخت

-     امکان غیر فعال کردن کانال‌های وکیوم در حین فرایند پخت

-     امکان زوم کردن روی منحنی‌های رسم شده

-     امکان چاپ منحنی‌های بدست آمده از پخت

-     مصرف بهینه انرژی

-     امکان انجام پخت‌هایی طولانی مدت (100 ساعت)